Nieuwsbrief Polderfeest augustus 2020

Onder andere omstandigheden hadden we op exact deze datum mogen genieten van het Polderfeest 2020. Wij vinden het erg jammer dat het Polderfeest niet volgens plan door kan gaan. Zoals jullie weten, is vanwege de uitbraak van het Coronavirus besloten om het Polderfeest 2020 te verplaatsen naar volgend jaar. We hopen dat de omstandigheden het ons dan weer toelaten een knallend feest neer te zetten!

Via deze nieuwsbrief willen wij jullie op de hoogte houden van beslissingen die zijn genomen naar aanleiding van het vooruitschuiven van de data.

Data

De nieuwe data voor het Polderfeest 2021 is van 19 tot en met 22 augustus 2021.

Wat als het Polderfeest 2021 niet door kan gaan vanwege omstandigheden?

Indien er nog altijd beperkingen zijn in 2021 vanwege het Coronavirus, dan zal het feest geheel doorgeschoven worden en plaatsvinden in 2025. In dat geval zullen alle mensen in het Dagelijks Bestuur hun taken neerleggen en zal er een geheel nieuw DB gevormd moeten worden. Hopelijk kan de editie in 2021 gewoon doorgaan.

Muziek

We hebben besloten om dezelfde bands wederom te boeken voor 2021.

Thema

We hebben van enkele vrijwilligers te horen gekregen dat het thema nogal eenzijdig is. Graag horen wij jullie mening over het thema Flower Power, zowel positief als negatief. Kunnen we hiermee uit de voeten? Is het nodig het thema uit te breiden? Kortom; we ontvangen graag feedback! Aan de hand van reacties kunnen we dan gaan kijken of we hier nog iets aan kunnen/ moeten veranderen. Laat het weten aan het Dagelijks Bestuur via het contactformulier.

Nieuwe leden Dagelijks Bestuur gezocht

Esma stopt met ingang van augustus 2020 met haar taken in het Dagelijks Bestuur. Ze vond het erg leuk om mee te denken in de opzet van het Polderfeest, maar heeft op het moment niet de benodigde tijd. Om die reden is het Dagelijks Bestuur op zoek naar nieuwe leden. Uitbreiding is sowieso gewenst. Het Dagelijks Bestuur is op zoek naar 3 nieuwe leden.

Heb je interesse of ken je iemand die dit interessant zou kunnen vinden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Nieuwe vrijwilligers gezocht

Naast nieuwe leden voor het Dagelijks Bestuur, zijn we ook nog altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan het Polderfeest 2021. Ken je iemand die wil helpen? Laat het ons weten via het contactformulier.

Baby nieuws

Onze belangrijke vrijwilliger Trijntje is bevallen van dochter Juune. Van harte gefeliciteerd!

De belangrijkste punten zijn benoemd in deze nieuwsbrief. Ontbreekt er volgens jou iets? Laat het ons dan weten.

Bij vragen/opmerkingen kun je contact opnemen met het Dagelijks Bestuur via de aangemaakte appgroep, maar ook via het contactformulier.

We hopen dat iedereen geniet van de laatste dagen vakantie!

Het Dagelijks Bestuur